Huis verkopen in Spijkenisse, Nissewaard, Heenvliet, Zuidland en omstreken?

Snelle verkoop en een hogere opbrengst voor uw huis, wij werken op basis van 'no cure no pay'!! ­

Wilt u uw huis verkopen in Spijkenisse, Nissewaard (o.a. Heenvliet, Geervliet en Zuidland) en omstreken? Een woning verkopen doet u niet elke dag. Er komt altijd meer bij kijken dan de meeste mensen denken. Welke vraagprijs hanteren we? Hoe adverteren we? Wanneer kan er worden bezichtigd? Wat laten we achter? Wat gaat er mee? Zo zijn er wel 101 vragen te bedenken waarmee u allemaal rekening mee moet houden. ­Mudde Makelaardij heeft hier ruime ervaring mee.

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Van vooronderzoek tot en met de nazorg, van A tot Z. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet wat wij voor u doen. U wordt ten alle tijde op de hoogte gehouden van de voortgang. Zo vaak u maar wilt, ook a­l is er geen actie. Via een persoonlijk online verkoopdossier brengen wij u direct op de hoogte over de bezichtigingen.

Al tijdens ons eerste gesprek worden de verkoopmogelijkheden uitgelegd, een adviesprijs afgegeven en de kosten met u besproken. Zo ontstaat er een op maat gesneden verkoopstrategie die zal resulteren in een snellere verkoop en een hogere opbrengst van uw huis.

Uiteraard zijn de kosten voor u zeer belangrijk. Natuurlijk leggen wij u uit hoe het nu zit met de makelaarskosten. Bij ons zijn de tarieven vrij en bespreekbaar. Mudde Makelaardij biedt u een passend tarief dat aansluit op de verkoopmogelijkheden van uw woning.­

Binnenhuisstylistes
Wij werken met de binnenhuisstylistes van Het Stylinghuys te Brielle. Zij weten precies hoe een woning verkoopklaar kan worden gemaakt, bekeken door de bril van de koper. Ook voor de inrichting van uw nieuwe woning kan Het Stylinghuys u perfect adviseren.

Snelle verkoop en een hogere opbrengst voor uw huis

Direct afspraak maken?

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ook bellen naar 0181 - 625 065