Over ons

Mudde Makelaardij is een zelfstandig NVM makelaarskantoor in Spijkenisse met een jonge uitstraling. Al vanaf 2000 zijn wij als zelfstandig en onafhankelijk makelaarskantoor aktief. Ons pand aan de Voorstraat ligt is het historische winkelhart van Spijkenisse en biedt voldoende parkeerruimte op eigen terrein. Er is gekozen voor een duidelijk herkenbare en vooral­ unieke huisstijl die aansluit bij onze klanten. Een eigentijds huisje, boompje, beest­je, gebas­eerd op de gedachte dat ­u ­zich zowel in uw nieuwe huis als bij ons thuis moet voelen.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons schrijven op www.funda.nl

Ons team

Onze enthousiaste en actieve medewerkers die altijd voor u klaar staan met een persoonlijke aanpak. Even voorstellen

Jaap Mudde (1964),
NVM makelaar/taxateur o/z

Eigenlijk liggen mijn roots in Spijkenisse; Ik heb hier veel familie, vrienden en kennissen. Bovendien ben ik al vanaf 1988 als makelaar actief in Spijkenisse en omgeving. Wat feiten op een rijtje; Vanaf mijn 21e actief in de makelaardij, gediplomeerd SVM in 1986, in 1993 beëdigd als makelaar/taxateur onroerende goederen en sinds 1997 lid van de NVM.

Mijn loopbaan in Spijkenisse begon bij één van de vier makelaarskantoren. Na hier bijna 8 jaar ervaring te hebben opgedaan ben ik in 1996 aan de slag gegaan als Garantiemakelaar. In deze periode heb ik de uitdaging opgepakt om een commerciële denkwijze te combineren met service en kwaliteit. Twee zaken die ik essentieel acht in de dienstverlening van Mudde Makelaardij. Samen met Angelina, Marielle en Menno staan wij voor een glasheldere dienstverlening met een onderscheidende service!

Angelina Meijer (1964),
Commercieel medewerker

Ik ben geboren in Rotterdam, sinds 1968 ben ik woonachtig in Spijkenisse. Ik heb dan ook de hele groei van dorp naar stad van Spijkenisse meegemaakt.

Ik heb bij een aantal bedrijven gewerkt, waarvan de laatste vier jaar bij één van de grote makelaars in Spijkenisse. Hier heb ik 4 jaar ervaring op mogen doen. Deze ervaring kan ik nu goed gebruiken bij Mudde Makelaardij. Ik werk nu 4 dagen in de week en het werken op dit kantoor ervaar ik als zeer leuk en afwisselend, iedere dag is weer anders.

Menno Mudde (1995),
Commercieel medewerker

Na het behalen van mijn diploma aan het grafisch Lyceum in Rotterdam ben ik in September 2016 vol enthousiasme begonnen aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.
Na vakantiewerk en invalbeurten bij Mudde Makelaardij ben ik pas echt in de ban geraakt van het vak makelaardij en alles wat met de woningmarkt te maken heeft.
Ook zie ik dat Jaap nog steeds erg enthousiast en passievol met zijn vak bezig is. Ik ben blij dat ik de kans krijg om waar nodig bij te springen en werkzaamheden te verrichten voor Mudde Makelaardij.

Marielle van der Horst (1971),
Commercieel medewerker

Mariëlle van der Horst (1971), Commercieel medewerker

Ik ben opgegroeid in Spijkenisse en heb hier ook altijd gewoond. Mijn loopbaan in de makelaardij startte in 1998 bij een makelaarskantoor in Spijkenisse. Ik heb hier in elf jaar veel ervaring opgedaan, zowel in de binnendienst als in de buitendienst. De passie voor het vak geeft mij de energie om iedere dag een nieuw avontuur aan te gaan. Mudde Makelaardij staat voor persoonlijke betrokkenheid tot de klant tevreden is. Ook bij mij staan klantvriendelijkheid, zorgvuldigheid en service voorop. Ik ben blij dat ik mij heb mogen aansluiten bij het hechte en enthousiaste team van Mudde Makelaardij.