Hongerlandsedijk 1252, Spijkenisse verkocht

  Unieke kans!!

  Hongerlandsedijk 1252 Spijkenisse (Type B5v)

  Nog slechts enkele woningen van dit type te koop!
  Het betreft hier een luxe 3 kamer appartement met prachtig uitzicht op de Oude Maas en een woonoppervlakte van ca. 85m². Daarnaast is er een heerlijk terras van 15m²!
  € 277.530,-- (excl. parkeerplaats) v.o.n.
  Prachtige ligging met uitzicht stroomopwaarts over de Oude Maas en ver daarvoorbij.

  Het Terras aan de Maas - Toren II.
  Een eigentijdse tweede woontoren van 70 meter hoog, pal aan het water, met in totaal 184 royale koop- en huurappartementen. Ga rustig zitten in de luwte van uw royale terras, geniet van een verse kop koffie of een mooi glas wijn en kijk uit op het altijd boeiende schouwspel van de Oude Maas. Want alleen hier, zo dicht aan het water van Spijkenisse, ziet u iedere dag de schepen en pleziervaartuigen af en aan varen. De twee torens van Het Terras aan de Maas vormen straks een prachtig baken in de imposante skyline van Spijkenisse. Waarom zou u niet verhuizen naar de plek waar u altijd al graag wilde wonen?
  Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
  Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de glooiend vormgegeven terrassen. Glooiend zoals het water van de Oude Maas. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Toren I is enkele jaren geleden gerealiseerd en nu is het moment aangebroken dat de voltooïng van dit project kan worden gerealiseerd. Toren II wordt iets lager dan Toren I. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.
  Wonen met alles bij de hand

  Het eerste gedeelte van Het Terras aan de Maas (Toren I) is in 2013 opgeleverd en dat biedt direct ook voordelen voor alle nieuwe bewoners van de tweede toren. Op de begane grond van het eerste plandeel is namelijk tal van voorzieningen op het gebied van zorg, welzijn, health & beauty gevestigd, voor zowel de eigen bewoners, als voor de directe omgeving van Het Terras aan de Maas. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Voor een goede, eenvoudige maaltijd kunt u zelfs in de Brasserie van het Terras aan de Maas (Toren I) terecht. De dienstverlening op het gebied van zorg wordt gecoördineerd door Humanitas, een organisatie met een zeer vernieuwende kijk op zorg.
  Beroemde architect met oog voor comfort
  Het Terras aan de Maas is een ontwerp van de beroemde architect Cees Dam, die hiervoor samen met zijn zoon Diederik al in 2009 de eerste contouren schetste. Daardoor is de architectuur modern, maar oogt deze toch vertrouwd. Eigentijdse en bijzondere materialen geven Het Terras aan de Maas een stijlvolle en luxe uitstraling. Dam architecten heeft bijzonder veel aandacht besteed aan de afmeting en de vorm van de buitenruimten van het Terras, die in het ontwerp als een soort linten langs het gebouw zijn gedrapeerd.

  De planning
  De bouw van de tweede toren is inmiddels begonnen. De bouw van Het Terras aan de Maas - Toren II heeft een vermoedelijke oplevering richting Q1 2021.

  Parkeren
  Parkeren kan gemakkelijk achter het gebouw op een overdekte parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen zijn gesitueerd onder het activiteiten dek. Nagenoeg elke woning heeft een koppeling met een vaste privé parkeerplaats. De koopsom van de parkeerplaats bedraagt € 17.500,- vrij op naam en is NIET in de koopsom van het appartement opgenomen.
  Subsidie Stimuleringsregeling
  Kopers van Toren II ontvangen bij de aankoop van hun appartement een subsidie vanuit de stimuleringsregeling woningbouw 2009. De hoogte van deze subsidie uitkering varieert tussen € 4.470,- en € 11.920,- per woning. De genoemde koopsommen zijn NA aftrek van de subsidie.

  Disclaimer:
  De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Het Terras aan de Maas' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

  Overdracht

  Status
  verkocht
  Aanvaarding
  in overleg

  Bouw

  Soort woning
  appartement
  Soort appartement
  portiekflat
  Aantal woonlagen
  1
  Woonlaag
  10
  Kwaliteit
  luxe
  Bouwvorm
  nieuwbouw
  Bouwjaar
  2018
  Open portiek
  nee
  Huidige bestemming
  woonruimte
  Onderhoud binnen
  uitstekend
  Onderhoud buiten
  uitstekend
  Dak
  plat dak
  Keurmerken
  SWK Garantiecertificaat
  Voorzieningen
  schuifpui en lift
  Isolatie
  dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

  Energie

  Warm water
  centrale voorziening

  Bergruimte

  Parkeergelegenheid
  openbaar parkeren
  Schuur/berging
  box

  Indeling

  Aantal kamers
  3
  Aantal slaapkamers
  2

  Buitenruimte

  Ligging
  aan water, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

  Oppervlakten en inhoud

  Woonoppervlakte
  85 m²
  Buitenruimte oppervlakte
  15 m²
  Hongerlandsedijk 1252, Spijkenisse foto 0

  Heeft u een vraag?